Gröna stugan vid Lötsjön i Sundbyberg

(null)

(null)

Loke, sonens döva katt. Så söt.

(null)

(null)

Gick en tur till Gullsjön i Kyrkbyn

Fin vandring i fint väder. Hit gick mina barn med skolan när de hade naturtimme. Fick leta efter småkryp i sjön och runt om. De hade med matsäck och det blev en fin skoldag (null)

(null)

Torsdag och bara hemma

Vad jag har vandrat denna vecka, först runt i Kyrkbyn och sen i går runt Råstasjön i Solna och sen Lötsjön i Sundbyberg där sonen och jag stannande och käkade lunch i Gröna Stugan, en idyllisk plats nära sjön. Mina promenader med sonen är alltid intressanta. Vi diskuterar och kommenterar allt från politik, denna gång mycket Trump och Kim Jong såklart och så blir det förstås mycket fotboll och det stundande VM i Ryssland. Sen brukar jag flika in lite barndomsminner och det är så kul för då kommer han med något som jag har glömt och jag berättar något han inte riktig kommer ihåg. Det är precis som med dottern. Vi kommer ihåg lite olika ibland men det är bra då friskar vi upp minnet. När man är mitt upp i jobb och hem så rullar allt bara på men nu när jag har tid då tänker jag mycket tillbaka på våra år i hemmet och vill minnas. Det är bara att konstatera att det var kämpigt emellanåt speciellt när det bara blev vi tre men båda har konstaterat att de inte har en långsint mor och det är ju bra. Sen hade vi ju vår kära Kasper som knöt oss samman. Som jag förstår av dem så har deras barndom varit mycket bra och det är jag glad för med tanke på hur mycket jag jobbade dessa år.

Ålandshav tisdag kväll

(null)

Hem till Stockholm med Lufthansa

(null)

Från vandringen i tyska Alperna

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sköna maj

Alltså, jag bra njuter varje morgon med mitt kaffe ute på terrassen. Hela maj och nu in i juni fortsätter värmen. Det var tyvärr en dipp i tisdag och onsdag då jag var på en Ålandskryssning. Jag gillar ju på hemresan att sitta uppe på däck och njuta av vackert väder och skärgården runt om när man seglar in till Stockholm, men denna gång var det för blåsigt. Förra helgen var jag i München hos dottern. Härliga dagar som toppades med vandring i tyska Alperna. Det blev en kämpig vandring från 1300 m upp till 2057 m. Sen blev det väl några km mer eller mindre rakt upp. Både dottern och jag var stolta över mig. Det var superväder även där så jag hade en dag i Engelska Parken medan dottern jobbade. Jag gillar verkligen München så det blir fler resor dit. Nu kommer dottern hem till midsommar så det ska bli mysigt att ha henne här. Det är 60 år som gäller i år. I torsdags firade vi en väninna i stan och fredag om en vecka är det nästa. Men det är bra, då får jag komma in till stan och Stockholm är så fint på sommaren.
RSS 2.0