Äntligen en kvinna

Det är väl det enda jag är nöjd med. I övrigt i hennes regeringsförklaring är det inte så mycket att bli imponerad av, ju om man tror på vad hon säger och ser fram emot lösningar och acion på allt hon lägger fram. Egentligen är ju ingenting nytt utan samma saker tas fram gång på gång från politiker vid makten. Inget av det de säger blir det något resultat av, i varje fall inte mycket. Sverige rullar vidare utan dessa utlovade åtgärer, på gott och ont.

Kallt i Kyrkbyn

(null)

(null)

Spontankväll

Efter tandläkarbesök och en sväng inom vårdcentralen så ringde en väninna och ville bjuda mig på middag på kvarterskrogen. Blev så glad över denna inbjudan  en måndagkväll eller snarare eftermiddag. God mat och några glas rött blev perfekt och min väninna fick i lugn och ro prata om sin nyss avlidna man. Sorgen kommer och går och den kommer stanna kvar länge. Hon behöver mycket omtanke.
När vi sitter där ringer en av hennes döttrar och frågar vad hon gör och om hon ville komma över och ta ett glas cava. Jag hänger förstås på och där i köket med  tre busiga charmiga söner och dotter som spelar vacker musik på pianot får vi en annorlunda måndagkväll. Hennes tåliga man och far till barnen visar ett fantastisk lugn mitt i barnens lek och stoj.
Kände mig nöjd när jag kom hem till mitt lugna bo och är glad når spontankväller dyker upp ibland..

Akta dig för vad du säger och till vem du säger det.

Berätta inte och helst inte flera gånger till någon att personen är fin  eller är fint klädd.
Då kan du bli anklagad för sexuella trakasserier. Råkar till råga på allt personen inte vara etnisk svensk då är du även rasist. Så långt har det gått i detta dysfunktionella land att bara du öppnar munnen och spontant ska säga något då är du illa ute.
Att folk som uttalar sig politisk i sociala medier får mothugg och riktigt hat har pågått länge men nu har det verkligen dragit sig till sin spets. Så akta dig.
RSS 2.0