Så lite hjortron

(null)

(null)

Molnigt och soligt

(null)

(null)

Sist kyliga kvällen

(null)

(null)

Renskav och nyfångat torsk

(null)

(null)

Dottern hemma i München idag

Det blev en fantastisk fin vecka med dottern och hennes sambo här i Tana. Fast veckan gick fort så hann de med lite av varje. Dock var jag besviken över vädret vilket gjorde att sista dagen när jag skulle ta de med till min älsklingsplats så regnade och blåste det så mycket så det blev inget av. Jag är fortfarande jättebesviken men de hann med mycket annat också. Blandt annat gjordes det mycket god mat både av min bror och av spanjoren Pablo. 
nu är de hemma i München efter två dagar i Oslo. Hoppas de är nöjda med sin semester.

Sitter själv nu

Och det behövs. I går ca 1 mils vandring på hjortronjakt med kusin Inga. Långa avstånd och sen plocka hjortron på jobbiga myrer. Helt slut redan när vi kom hem och bara vila i dag. Det märks att man är äldre.
Brorsan åkte till några vänner i går och väntas tillbaka i dag. Sen får jag se hur jag planerar resten av veckan.

Krigsminnesplats

(null)

Tana Norway

(null)

Norwegian food meet spanish

(null)

Sunset in Luleå

(null)

Vid Höga kusten bron

(null)

Efter tre år är jag tillbaka i Tana

Det blev en fin resa från Stockolm till vårt första stopp i Luleå efter 90 mils körning. Med dotter och hennes sambo i bilen var vi tre chaufförer så det gick riktigt bra. Jag kunde slappna av i baksätet vid flera tillfällen.
Dagen efter drog vi vidare norröver, först  via Haparanda till Finland och sen ett stopp i Tomteland norr om Rovaniemi. Sent på kvällen kom vi hem till min brors hus i Tana där vi nu stannar och ska uppleva naturen här uppe.  

Passade Scoby i söndags. Mysig vovve och så snäll

(null)

Min fina pion

(null)

Min dotters vänninor. Nu blir de hela 30 år

(null)

Sommaren rusar förbi som vanligt

Blev jättesjuk på midsommardagen och sen hemma i isolation i två veckor och lite  Mitt i sommaren i juli. Det borde inte hända. Men i dessa corona och omikrontider händer det. Denna gången var jag mycket sjukare än när jag hade den kinesisika Alphavarianten. Om det var den senaste omikronvarianten ja fick så bet den till ordentligt. Nu efter tre veckor mår jag bra igen.
Jag tror inte längre på att covidtest fungerar på omikron. Jag tror inte att de vaccin som vi får nu bitar på de  senaste varianterna av omikron. Jag orkar inte höra på experterna som malar på att man blir ju inte jättesjuk när ma har fått vaccin. Kan de bara fundera ut nya vacciner så kanske jag går på och bli vaccinerat igen. Jag kommer inte ta en femte spruta om de erbjuder den gamla sorten. 
 
Jag har hunnit träffa lite folk senaste veckan, var på en fest i lördags hos väninnas dotter. Dottern och min dotter är god vänner. Blev riktigt lyckad och jag fick träffa två andra väninnor till dottern. de umgicks mycket under gymnasietiden.
 
I går hämtade jag dottern och hennes sambo på Arlanda och nu är de här några dagar innan vi ger oss iväg på den långa resan.
RSS 2.0