Först skotta sen fin promenad

(null)

(null)

Med limo till stan för att fira blivande pensionär

(null)

(null)

(null)

(null)

Väder och krig

Har fått skotta uppfarten tre gånger på fyra dygn. Ja ja det är vackert när solen skiner och snön ligger där. Fast vinden är kall så jag vill inte ha det så här utan nu får våren komma. Det tror jag ju inte på för vi har hela mars framför oss och det är 31 dagar i mars.
 
Ett tag tyckte jag det var Bidens fel att det blev invasion i Ukraina. Han höll ju på och hetsa om detta mer än fjorton dagar innan det verkligen skedde så Putin tyckte väl att det var bara att köra på.
Skämt åsido, detta är mycket allvarligt som sker. Varrför går inte NATO in undrar många. NATO består
av trettio medlemsländer och de försvarar varandra. Ukraina är ännu inte medlem fast de har sökt redan 2008. Varför tar det sån tid att bli medlem. En av orsakerna är att det har tagit tid är att Ukraina är/har varit ett mycket korrumperad land och det passar inte in i NATOs stadgar. Sen måste man förstå att om NATO skulle gå in och hjälpa Ukraina skulle det verkligen bli krig. Russland skulle fatta att de inte skulle stå emot ett angrep från NATO och då skulle förmodligen galenpannan Putin trycka på kärnvapenknappen. Så illa kan det gå. Detta är kompliserat.
 
 

De säger det är över

Ja alltså retriktionerna tas bort. De var ju inte så många här i Sverige så vi klarade oss fint. Fick gå på estaurang fast vi fick sitta ner och det gör man ju oftast på restaurang. Inga stora evenemang förstås och det märktes ju. Ville gärna gått på konsert eller en fotbollsmatch. så nu planerar jag och sonen för det när allsvenskan drar i gång. Såg att min gamla inneboende från Liberia var tillbaka i allsvenskan i Mjällby. Ska bli kul att kolla. 
Men smittan är kvar men mildare tack vare omikron tydligen. Undrar om Alpha och Delta helt är borta. 
Plötsligt kan man resa igen, mycket enklare än förr utan  pass pch  tester. Skulle gärna vilja dra i väg snart men väntar till våren. Man har ju fått tålamod under den här tiden-
Ska jag sammanfatta dessa två år för min del så har jag klarat det rätt så bra. Inga stora hinder i stort. Men med tanke på att jag blivit två år äldre och knappt har varit utomlands som ju har varit mina mål efter pensioneringen, så känns det rätt så sorgligt av den anledningen.

Vintern rullar på

Allt lugnt, det blir gymmet, Stadsmissionen och lite fika i bland. Ser fram emot helgen. I morgon heldag med exkollega, sen middag hos grannen. Lördag startar OS och sen middag på Söder. Det ser jag fram emot . På söndag dags att träffa sonen, länge sen nu. Nu vill jag att snön försvinner men tyvärr, vi har hela februari framför oss.
RSS 2.0