Vinterbilder

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Släpp omikron fri

Det läser jag i debattartikel i en norsk tidning. Nu har de stängd ner igen och smittotalet gick ner ett tag men på väg upp igen trots nedstängningar. Omikron verkar vara som en löpeld, inga stopp på vägen verkar hjälpa.  Här hemma ökade smittan rejält när folk till slut började testa sig. Vilket betyder att även vi har haft mycket smitta när vi trodde det var lugnt. Så kanske lika bra att den får sprida sig. Till slut kanske majoriteten har någon form för immunitet. Jag har nu  några i min närhet som blivit smittat och fått  lätta symtomer som det påstås att omikron har. 
Kanske jag själv kommer bli smittat. Med två sprutor och redan genomgått Alphavarianten för mer än ett år sen känner jag mig hyfsat trygg. Har man haft covid 19 måste man ju ha någon form av immunitet. Fast omikron  bryr sig ju inte om det så vi får se. På söndag får jag min tredje spruta, tvivlar på om det hjälper. Omikron verkar inte  bry sig. 

Två steg tilllbaka

Kom i gång igen med spinning på gymmet. Upptäckte då att det var svårt att boka tid. Så klart, nu var antalet cyklar reducerat igen och när jag väl fick en plats så var det varannan cykel och fläktarna avstängda.  Börjar bli  trött på detta nu. Hela hösten har det varit lätt att få spinning och cross training tider och fläktarna har varit  på. Det var en lättnad när det skedde och nu, tillbaka till eländet. När ska det ta slut?

Blev att äta hummer en vanlig tisdag hos god vän

(null)

Blev en tur till stan och fika med förra inneboende och hans mamma. Hon lyckades ta sig in i Sverige från England den 28. dec

(null)

Vinter

(null)

RSS 2.0