Full av tankar, allt från den där Trump till cancer

Man kan inte öppna en tidning eller kolla på nyheter så är det Trump som regerar. Varför detta stora intresse för denna smått halvgalna president i ett land som visar sig mer eller mindre vara dysfunktionellt. Några som måste njuta av att mindre uppmärksamhet rättas mot dem är Ryssland, China och Iran, några riktigt läskiga aktörer som nu kan smida sina planer utan kontroll.  Men hatet mot Trump övertrumfar det mesta som sker i världen, även pandemin. Ja nu är Trump drabbad så nu är det hans diagnos som avhandlas. På den fronten blir inget lugnt förrän valet är över och gubben förmodligen borta. Vad står kvar då? en gubbe på 78 år och halvt dement.
 
Veckan har varit lugn och tyst efter Sunne. Två gånger spinning, besök hos sjukgymnast och igår en tur till kvarterskrogen. Det behövdes verkligen att se andra ansikten runt om. Blev musslor och ett glas vitt. I dag blir det lunch med sonen, ser så fram emot det. Coronarädd? Absolut mer nojig nu än för några veckor sen. I Täby är det inte någon ökande smitta så känns bra att stanna här men men, man vet aldrig.
 
Det finns andra sjukdomar, cancer till exempel. Har nu nära bekanta som är drabbade och några som vänner känner. Fler och fler klarar sig så hoppet finns men i några tillfällen kanske det inte går. Man blir ledsen och lider med de anhöriga.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0