Fin dag förra veckan. Från Runslingan

Skriv inläggstext 

Det händer saker hela tiden

Har varit hemma två veckor och det ångar på. Har hunnit med tråkiga saker som besök på SÖS med min nervsmärta i vänstra hand, varit hos tandläkaren och ska dit även två gånger kommande vecka. Har dock varit på pub med mina pensionärspiloter, middag hos exkollega med två andra kollegor. Det var supertrevligt att träffas och prata om allt möjligt. Har även hunnit på bio med god väninna och sen luncha med sonen. Han har nytt jobb snart och det tycker jag är mycket bra då man ska flytta på sig i loppet av arbetslivet. Det har jag gjort och det har gett mig mycket erfarenhet och mycket fina minnen. Det viktigaste jag har sysslat med är att vara med i tyst demonstration för en modig polisutredare i Örebro. Han har tröttnat på att utreda brott begången av i stora delar flyktningar/invandrare från länderna i Mellersta Östen och Nord-Afrika. Det betyder inte att vi har svenska kriminella och invandrare från andra länder men arbetsbördan ökar med den stora massan av nyanlända. Jag är med i en facebook grupp som stöttar denna polis. Jag vet inte hur detta ska sluta men det verkar som att svenskarna i allmänhet vågar stå upp mot vad som sker just nu i det här landet. Två helger har jag nu varit på Mynttorget och vairt med ett gäng som har vågat sig ut. Inte många hittlils men jag hoppas det växer med antalet.

På väg hem

Skriv inläggstext 

Avslut på bar

Sista kvällen i Las Palmas

Hemma bäst?

Kom hem till ett kallt Täby i lördags och ville med det samma åka tillbaka till Las Palmas. Nästa vinter blir det åtta veckor där nere. Har redan fått skotta snö på uppfarten till huset och i måndags hade jag tid för en besiktning av skada på bilen så då var det bara att åka i väg i snö och halkvädret. Har redan varit på vattenjympa, på bio med väninna och lunchat med sonen. Har även lite trevliga saker på gång med middag hos exkollega, fira 60 åring och mingla med gamla kollegor från tidigare flygbolag. Så februari går väl snabbt ändå tror jag. Ska även komma i gång med volontärarbete för Stadsmissionen och det ska bli intressant.

Från söndagens promenad

Skriv inläggstext 

Sista veckan i Las Palmas

Nu är det tre hela dagar kvar och jag åker hem på lördag. I går och idag än en gång med crew från Oslo. Vi var på La Liga match igår några stycken och idag blev det middag på favoritrestaurangen Noville Pricoz. Har nu varit där fyra gånger och det är så gott kött där. Restaurangen är argentinsk, säger väl allt om gott kött. I lördags efter att ha vinkat av dottern blev det hyfsat lugnt men i söndags blev det riktig långpromenad, kändes i fötterna när jag kom hem. Blev långpromenad även igår innan vi drog på match och idag blev det promenad åt andra hållet på Las Canteras. Det har blivit mitt favoritställe, jag tar med en bok, sätter mig på ett mysigt kafe oh dricker kaffe och läser. Idag var värsta kalla dagen hittills, blåsigt som attan och regnskurar. Även ikväll när jag gick hem från restaurangen blåste det kallt. Hoppas på bättre i morgon. Jag vill ha några riktigt varma dagar innan dags att åka hem till kylan.
RSS 2.0