Fint på stan nu

(null)

(null)

Fin helg

Måndag igen och ska ta mig till gymmet om en stund. Dottern kom hem från München över helgen, först hade hon lite jobb men vi fick umgås både fredag och lördag. Fredag kväll blev det middag i Solna med sonen. Så underbart att få träffa båda två så här. Jag ser alltid till att vi tre kan träffas när hon kommer hem och det är guld värd för mig. Men hon och jag tog en tur på stan i lördags och där var det fullt av folk måste jag säga. Julskyltning och julbelysning över stan gjorde att folk strömmade till. Det var fint men kallt. Vi gick runt en hel del, fikade i Gallerian och sen följde jag henne till restaurangen där hon skulle möte sina tjejkompisar. Jag tog tåget hem och det var skönt att få sätta sig i soffan med en filt om knäna. Nu är det en månad till julafton och vår resa till München för att fira jul med dottern. Ser verkligen fram emot det.

Äntligen gymmet

I går kände jag mig nästan helt frisk så då tyckte jag det var dags. Jag tog bilen till gymmet och skrev in mig. Det är ett år sen senast så det var på tiden. Det är mitt gamla gym som jag trivs med och där finns allt jag vill göra. Ska anmäla mig till vattenjympan nästa vecka och verkligen komma i gång. Jag stannade i två timmar i går och provade lite av varje. Mycket nytt, speciellt vid gåband och cykel. Nya digitala skärmar där man till och med kunde kolla på Facebook! Storskärmar med filmer från vandringsleder i Canada och Chile t ex. Nu när det är mörkt tidigt och kallt så frestar det inte med långpromenader så gymmet är ett bättre alternativ.

Vackert i Stockholm i fredags

(null)

(null)

(null)

Julklapp till dottern

(null)

Mina ringar och armband

(null)

(null)

Novembermörker

Grått och regnigt ute just nu men dagarna går ändå. Tanken på att åka bort från detta mörker och kanske till mera värme frestar ju såklart. Samtidigt så är det här jag bor, har mina vänner och kan hitta på olika saker att göra som piggar upp tillvaron. Sen har jag ju mitt volontärarbete på Stadsmissionen som ju ger mycket. Jag träffar många trevliga volontärer, ser en annan sida av samhället och ger mig chans att komma till stan då och då. I torsdags hängde jag med några till Gamla stan på smyckevisning och såklart fastnade jag för några smycken som jag köpte. Som sagt lite att pigga upp mig med. Ikväll blir det träff på kvarterskrogen där gänget ska träffas på Karaokekväll. Nu är inte karaoke min grej, sjöng en gång på en julfest med jobbet och det gick inte så bra så det får bli att kolla på istället. Men trevligt ska det bli.

Frank, söt och busig

(null)

(null)

Kom äntligen ut ur huset

Förkylningen har hållit mig inomhus i flera dagar men i går blev det först en promenad till ICA och på kvällen en ny promenad till några vänner som var i sin dotters hur och barnvakt i en vecka. Dottern och hennes man var i Las Vegas på semester. En så mysig kväll att få prata, ta några glas vin men även få del av deras två barnbarns liv en vanlig kväll. Och inte att förglömma deras goa hund Frank. En mysig liten vovve som grymtar och far omkring men även kan lägga sig och vila. På vägen dit mötte jag några barn som var utklädda nu i Hallowintider men hem vid midnatt var det lugnt i Kyrkbyn. Milda vindar påminde om att hösten är kvar ett tag till.
RSS 2.0