Sommartider

Maj bara försvann och lika bra det för vädret vr så där- Nu har värmen kommit i varje fall för ett tag och världen verkar börja  återvända till något så när normaltillstånd. Vi får se hur det går med det. Vaccinationerna fortsätter oförtrutet och då ska väl allt gå tillbaka till det normala. Fast mantrat att fortsätta vara försiktiga, hålla avstånd fast alla har fått sina två doser fortsätter.  Man kan ändå smitta vidare, man kan bli sjuk fast inte så allvarligt och bla bla bla. Är det någon vits att bli vaccinerat då? Ska det inte hålla att alla är vaccinerade? Rädslan kommer följa oss ett bra tag

På tur med exet

På 80 och 90 talet blev det många vistelser i exets föräldrars stuga i Hälsingland. Både sommar och vinter. Vi hade en egen liten skidbacke med lift som våra söner lärde sig åka skidor i. På sommaren var det fiske i sjön och mycket lek och bad för pojkarna.
Nu ska stugan säljas och jag åkte med för att röja upp inför försäljningen.
Så klart var jag lite skeptisk inför resan men jag har lärt mig att hantera vår relation och vi ses inte så ofta. Vi har vår dotter gemensamt så det blev mycket prat om henne och hennes liv i Tyskland. Båda två vill  vistas i Spanien när hon och hennes pojkvän flyttar dit, när nu det blir. Fast inte tillsammans så klart, han har ju sin sambo.
 
Det blev mycket röjande och packande men jag är glad jag åkte med för det blev ändå några bra samtal. Vi var trots allt tillsammans i ca tio år..

Blev några dagar i Hälsingland, i dag 22 plus ☀️

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0