Min förebild på gymmet

Har äntligen kommit tillbaka till gymmet efter min mastodontinfluensa. Var på spinnning igår och det var jätteskönt. I morgon blir det cross training klasse. Man lär känna igen sina medgymmare och kommer så klart i prat med många. Bl a hittade jag min sons dagisfröken där. Henne hade jag inte sett på trettio år. Blev många dagisminnen såklart.
Kvinnan bredvid mig på crosstrainern kännere jag igen från vattengympan så det var kul och se henne på crosstrainingen. Hon är äldre så till slut vågade jag fråga henne hur gammel hon var.
Hon är 84 år!! Jag baxnade när jag hörde det. Så nu känner jag så här, kan hon vid 84 års ålder så ska väl även jag klara det. Hon har verkligen blivit min förebild så jag ser fram emot i morgon och få
köra crrosstraining med henne.    

Panther vill helst kolla på snön genom fönstret å

(null)

Unnade mig lite lyx i dessa dyra tider

(null)

Så var det dags att skotta igen. Vill ha slut på vintern

(null)

En tur på Fotografiska, mycket intressanta utställningar

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Är det möjligt

Han har lurat  många unga tjejer med lyx och pengar, en så kallad sugar daddy. När han väl fått dem in i sitt hus har han våldtagit dem. På TV sitter en ung söt tjej och berättar om mardrömmen.  Efter våldtäkten har hon stannat kvar över natten innan hon har gett sig av. Ett år senare anmälar hon honom efter att hon har förstått att flera tjejer har drabbats. Mycket låter underligt under intervjun. Jag får inte riktigt begrepp om vad som har hänt och varför alt detta ett år senare. Hon får till
det att det är något avtal eller överenskommelse de ska göra, om vad kommer inte fram. 
Jag ifrågasätter inte våldtäkten, den har säkert skett men jag  förstår inte dessa tjejer som faller för sånt. Är de osäkra individer som söker spänning eller helt enkelt vill ha lyx omkring sig som de inte kan skaffa själv. 
Jag blir orolig för hur dagens tjejer har det. Som tur är är nog de flesta helt normala som pluggar eller jobbar och ser till att fixa sin egen inkomst.
Sen att ha blivit våldtagen och inte anmäla på  en gång det förstår jag inte. Vad är de rädda för. Man skäms säger många, man vill glörmma osv. Varför ska kvinnor hela tiden befästa att vi är det svaga könet.

Fortfarande sjuk

Inne på tredje veckan och fortfarande hostig.  När jag försökte promenera till centrum blev jag så anfådd så det var  bara att gå tillbaka och ta bilen. Så jag tog  mig till vårdcentralen i förrgår och hade något tjockt i lungorna. Fick en inhalator som jag knappt fattade hur den fungerar men nu vet jag. 
Sen en hostmedicin som faktisk gör hostan bättre och lugnare. Har heller inte så mycket hosta längre.
Jag är helt rudis vad gäller mediciner och värktabletter så det är tur jag har vänner som har koll på sånt och kan förklara.
Det tråkiga är att det blir mycket hemma nu när jag helst vill vara ute i solen och promenera. Idag är sista fina vårdagen innan kylan kommer igen så jag ska försöka sitta ute med en kopp kaffe en stund i solen. 
RSS 2.0