Juli snart slut

För en gångs skull har juli gått långsamt, kanske för att jag har varit hemma hela tiden och inte haft några stora arrangemang. Inga resor, inga parties, bara lugna träff med vänner, varit på gymmet och jobbat på Stadsmissionen. Vädret har varit underbart, lite för varmt emellanåt men nu har det blivit lite regn och luften känns bättre.
 
Det blir lite funderingar, över livet, över människor man känner och umgås med och de man har slutat umgås med av olika skäl. Många vänner som kanske var mer kollegor men man umgicks på dåvarande jobb, de har försvunnit längs vägen. Det är inte så konstigt för det var kanske bara det gemensamma jobbet som förenade oss då. Sen är det ju så att några blev riktiga vänner och finns där fortfarande. Nu är det det dags och träffa några av dem i verkliga livet när folk börjar bli klara med sina vaccinationer. Jag fick min andra dos i söndags så då kan jag känna mig så trygg att jag kan ta mig till Norge och mina två systrar. Det ska bli så trevligt. Har pratat med båda två nyligen och vi ser fram emot att ses snart.
 
Dotter och pojkvän är här hemma nu. Vi ses eftersom de bor hos mig men de har även sina egna vägar med hennes kompisar. Fast i morgon blir det dag på stan med de två och sonen. Bara det inte regnar för mycket.

En fin tur till Grinda i måndags. Fantastisk väder

(null)

(null)

(null)

(null)

Sommar i Stockholm ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Andra sommaren

Mitt i juli och sommaren rullar på. Jag är hemma och håller på med min pallkrage, tomatplanter och syrenskott. Upptäckte i går att ett skott har dött men det var väl väntat. Får inte heller glömma mina björnbärsbuskar där den ena växer så det knakar och den andra  kämpar för att hålla sig uppe. Hur blev det så här? Att jag bytte från bilresor och andra resor till att bli trädgårdsmästare. Jag har till och med gått med i FB gruppen "Radhusträdgårdar max 500 kvm" där vi delar bilder och råd och tips hur vi ska fixa våra trädgårdar. 
 
Jag skyller väl på Coronan som alla andra. Livet fick en annan vändning för de flesta. Fast nu blir vi vaccinerade och folk flyr landet och även jag ska försöka att ta mig till Norge i augusti. Fick hyra mitt lilla hus igen och det ser jag fram emot- Nu ska jag fortsätta med mina växter och grönsaker och invänta dottern och hennes sambo om någon vecka. Vädret är fint och några kvällar på stan ger guldkant. 

Från Helvetesfallet, Storstupet och Grönklitt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Midsommar i Orsa. Dalarna gav mersmak.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0