Vinsten på GrönanGrönan torsdag

Från konserten med Laleh

Back to normal

Nu har jag två bilar, min nya Audi och Toyotan var klar i veckan så nu har jag två bilar som upptar parkeringsplatserna. Jag brrukade gnälla förut på de som parkerade både två och tre bilar och upptog plats. Sedan fick jag igenom i samfälligheten att var och en skulle ha en markerad plats på parkeringen  och då blev det några omarkerade platser över till gäster. Nu står jag själv och upptar en sådan plats. Skall bara få undan något skrymmande i garaget så får någon bil stå där.
Veckan som gick  var bra, två tuffa träningspass hann jag och grannen med, sedan var det koncert på Grönan med Laleh, vilken underbar kväll det blev. Hon sjunger fantastisk och kvällen var varm och solig. I fredags fyllde jag år och hade några goda vänner på kalas. Det blev mycket lyckad. Vi satt ute hela kvällen och diskussionsämnen varierades allt från politik och EU val till barn, alla har vi ju  barn så det var mycket kring det men i övrigt diskuterades förhållanden, skilsmässsor, ja så mycket mer.
I går kom sonen, han passade på mitt mellan min födelsedag och morsdag. Vi fick en trevlig stund med fotboll mellan lokala laget IK Frej och Dalkurd. Roligt att vi har fotbollsintresset gemensamt. Han bjöd mig på allsvensk match förra hösten för att se hans lag AIK mot mitt lag Helsingborg. Vi har även sett några landskamper ihop.
Idag har jag och grannen varit i Arninge, jag fick fixat min punktering på cykeln och handalt mera blommar. Nu ska jag bara slappa resten av dagen.

Min nya bilSommaren har kommit

I fredags på väg hem från jobbet märktes det tydligt en temperaturväxling och lördag blev det superfint med temperatur över 20 grader. Det blev en fin dag, denna syttende mai, jag tvättade fönster og gjorde i ordning uteplatsen på framsidan till tonerna av norsk musik. Sedan blev det att kolla på,fotbollsmatch och hem igen och förbereda grillmiddag
hos grannen. Det blev en fin kväll och vi kunde sitta ute länge. Idag på morgonen blev det frukost ute på terassen. Det går inte att beskriva hur skönt det är  Lite hämmad känns det för jag är fortsatt utan bil. Fast i morgon får jag min nya fina Audi A4. sedan får jag tillbaka min Toyota från verkstan så då kan jag snurra runt igen. Det känns som det är massor jag skall göra där bil ingår men jag får bara vänta.

17 maj firande med vänner på kvällenGirls Night out

Dotterns och kompisar från skolan

Bouganvilla , så vackertGamla stan MarbellaLite om Marbella

Igen blev umgänget med mina två barn, fyra hela dagar, så fint som jag hade väntat mig. Vi hade tid att träffas i lugn och ro, äta god mat och prata, skratta och bara må bra. Dottern var ju i skolan på dagarna så sonen och jag fick även egentid som är värdefull. Vi hade strålande väder, varmt och soligt. Marbella är mysigt, dels vid stranden med härliga kafeer och restauranger och gamla stan är så charmig. Mina barn är så otroligt fina, båda två. Jag får nog ta lite credit över hur de har blivit och det roliga är att de ger mig credit för det. De är smarta, utåtriktade, vänliga och snälla.
Samtidigt är de inte rädda för att lufta sina åsikter och även ha åsikter. Jag har förstått att alla inte har en så fin kontakt med sina barn i vuxen ålder och det ätr tråkigt. Jag inbillar mig att eftersom jag har gett dem luft under vingarna, tillåtit dem att få flyga i väg så får man ett bra vuxenförhållande.  

Min stackars bil är på verkstad

Gangsters som borrade hål i min besintank kan få dö långsamt och plågsamt.  Nu är bilen på verkstad och ny tank på Toyota kostar 13000 kr. Inte värt att fixa då försäkringen inte täcker detta. Min bil är för gammal. Så nu, helst denna vecka måste jag köpa den nya bil jag har tänkt köpa i ett halvår. Efterklok kan man vara och tänka varför gjorde jag inte det men denna gangstergrej kunde jag inte förutse. Sedan brukar jag inte tänka så mycket om och men och varför, har något hänt så har det och man får städa upp och gå vidare.

Min stackars bil - och cykel

Någon har haft hål i bensintanken på några bilar på parkeringen i natt. Så varför min stackars bil som redan är full av skavanker. Andra har ju klarat sig. Upptäckte detta först på bensinmacken eftersom jag skulle fylla på mer bensin då tanken  snabbt hade sinat. Jag trodde någon hade slangat ur bensin. Jag tok cykeln till stationen för att ta mig till jobbet med tåget och när jag kom tillbaka var det punka på cykeln! Jag fick trilla den hem! Tröttsamt fast det får mig till att sätta igång med inköp av ny bil som jag har dragit ut på en bra tid . Men först resa till Marbella med son för att träffa dottern. Så alla bekymmer lämnas hemma och tas upp igen nästa vecka.

Life is good

Jag gillar inte detta att fok skriver life is good på sociala medier när de njuter av sina resor, värsta middagen i nyrenoverade köket eller är på party med bästa gänget, ja vad de nu måtte göra just då när life is good. Jag är inte avundsjuk, jag unnar mina vänner ett gott liv och när även jag själv tycker att shit vad bra jag har det just nu, så vill jag inte skriva life is good. För jag tänker då att alla runt mig och långt borta inte har ett så bra liv. Det finns så mycket tristhet, människor som inte mår bra, har det fattigt etc. Inte för att jag känner jag måste hjälpa alla, det skulle kräva för mycket men jag vill inte vara stöddig, skryta om att  jag  är en person som lever ett relativt harmoniskt liv  och glädjer mig över mycket i livet och runt om kring mig. Jag vill och jag tror jag har ett gott förhållande till mina syskon förutom ett. Jag kan aldrig vara säker på om de bara pratar gott om mig och det behöver de ju inte heller. Några av mina syskon mår inte riktigt bra och det tycker jag är tråkigt. Jag ringer ibland och idag gjorde jag en av dem glad med mitt samtal och det känns bra. Jag vill dock att även de ringer upp mig ibland så det inte bara är jag som gör det. För mig är rötter från min uppväxt och familjen viktig. Tyvärr är vi inte en sammansvetsad syskongrupp som kan umgås allihopa tillsammans och det är jag mycket ledsen för.

Från varmt till kallt

Efter att ha njutit av värme under vårstädning och frukost på terassen vände allt om på någon dag. Solen skiner men det är iskallt. Valborg blev som vanligt med jobb till sent och sedan hamnade jag i värsta kön hem då det hade varit en olycka på E18. Det tog en och en halv timme så resten av kvällen blev soffan. Första maj blev det en sväng till Arninge för att hämta färdig servad cykel så du kan det bli några runder. Grannen hängde med och vi tog en fika där.  Sedan tog jag med mig min motvilliga granne  till gymmet för ett härlig och tufft träningspass. Vad man mår bra efteråt, sä skönt. I fredags tog jag en semesterdag och då blev det shopping eller försök till shopping.  På IKEA var det kaos men jag fick med mig lite grejer fast inte det jag skulle ha.  Sedan blev det en sväng även till Arninge och sen sminkparty på kvällen hos kompisar i Lövsättra. Det blev en härlig tillställnign där vi var 8-9 tjejer och sedan anslöt även tre killar (gubbar) för att festa. Idag blir det uppvaktning av 25 åring, dotter till min bästa kompis och det skall bli trevligt. I morgon blir det match på Tibblevallen för Täby FKs tjejer. Hoppas på vinst.  Det är en lång helg och  mycket har hänt och händer så det kanske blir skönt att komma tillbaka till jobbet på måndag.
RSS 2.0