En vecka framåt och det blir full rulle

I morgon äntligen dags för 50+ Discokryssning med några vänner. Ser verkligen fram emot att bara njuta men hoppas verkligen att det inte blåser för mycket. Tyckte jag hörde något om det på väderleksrapporten. Det tråkiga nu med kryssningen är ju att det i princip är mörkt hela tiden, endast några timmar på väg hem. Sen på lördag åker jag till München och dottern. Hon ska operera sin korsbandsskada på måndag så hon längtar verkligen att jag ska vara där och ta hand om henne. Men måste hem redan på onsdag för på kvällen blir det fest med gamla kollegor. Mitt senaste bolag fyller 20 år nu i november och vi som har slutat får komma med och fira. Ser verkligen fram emot att träffa alla kollegor, det har ju varit i stort några fina sjutton år jag fick där. Ser på Facebook att många piloter nu pensionerar sig och nostalgin sköljer över mig. Så många minnen vi har tillsammans. Många av dem har jag jobbat med i flera bolag.

Tog en eftermiddagspromenad och letade efter den blå timmen innan mörkret sänkte sig.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Från dagens promenad

(null)

(null)

(null)

Det är fredag igen

Veckorna går fort nu på hösten. Dottern har redan varit här, åkte tillbaka till München idag. VI hann med trevlig middag på tu man hand hemma i onsdags. Det blev att hämta lite på lokala sushin i Kyrkby Centrum och sen hade jag en halvflaska Cava som vi delade på. I går såg jag inte henne mycket, hon var på sin resemässa med sin chef och en dansk kille från företaget. Hon tog dem med på libanesisk restaurang och det var tydligen en ny erfarenhet för dem. Sen hann hon med att hälsa på en väninna. Snart åker jag till henne i München när hon ska operera sitt knä. Då behövs mamma där till hjälp. Jag har annars varit duktig och gått långa promenader senaste dagarna. Har varit skönt med frisk luft i det kyliga vädret. Mörkret sänker sig tidigt numera och det är inte mycket att göra med det. Advent kommer snart, så dags att leta fram adventsljustaken och nån stjärna.

Norska små tomater

Fick med mig en tomatplanta när jag var hos
Min syster. De små tomaterna smakar härligt och har mognat efter hand. 
(null)

Stockholm igår

(null)

(null)

Det är faktisk november

Tittar ut genom fönstret, idag uppehåll och lite blå himmel. Måste ut och räfsa upp lite mer löv som har fallit på min terrass. Ja det är lite fix att bo i radhus men samtidigt är det bra att tvingas ut ibland. Jag har faktisk inte gått någon lång promenad den senaste veckan. Veckan innan var jag och promenerade nästan varje dag, men så har det ju regnat några dagar och temperaturen sjunker mer och mer. I går blev jag äntligen färdig efter ett år hos tandläkaren för att fixa några tänder med implantat. Det har kostat mig mycket pengar men när jag gick därifrån så kändes det skönt att ha gjort det. November blir faktisk lite hektisk för mig, det bästa är dottern som kommer i två korta dygn. Hon ska besöka en resemässa tillsammans med sin chef. Hon ska bo hos mig i två nätter så det ska bli jättemysigt. Sen är det både konsertbesök och en kryssning till Åland. Jobb på Klaragården varje måndag och en kyrkfrukost i St Paul kyrka. Det är bra, då går mörka november fort och i december är det advent, Lucia och sen jul. Det blir bra.
RSS 2.0