Brunch i Solna

Jag vill ju så fort jag kommer hem få träffa sonen. Nu var han mitt i en nattvecka på jobbet så
då ble det brunch i ett mysigt cafe på Råsundavägen. Vi hann avhandla vad som hänt sedan senast och han ville ju förstås veta hur min resa varit.  Körde hem och tog det lugnt innan det var dags för spinning på gymmet. I morgon ska jag träffa mitt pensionärsgäng från Stadsmissionen. Det ska bli så trevligt.

Fransk mat

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bilder från resan till Langedoc

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Langedoc

Paris ha jag varit i ett antal gånger på 70 och 80 talet men nu var det dags att besöka södra Frankrike. När en kompis har möjlighet att låna ett stort härligt hus mitt i byn Murviel innehållande ett fint poolområde var det bara att haka på. Vi ordnade resan redan före jul så det var verkligen skönt när det äntligen blev av. Min kompis som har varit i Langedoc  otaliga gånger guidade runt till olika byar, till floden Orb och berglandskapet. Det var vackert, charmigt och var så franskt man kan tänka sig. Det blev fyra härliga dagar där vi var på restauranger och åt godaste sallader till lunch ooch min kompis är en fena på att trolla fram goda middagar på kvällen.  Så blev det vin, både rose, vitt och rött. Tid vid poolen fick vi också. Mycket trevligt var det att köra till Autinaq och hälsa på tidigare kollegor som har hus och bed-and-breakfast i denna byn. En mycket trevlig resa och vistelse blev det.

Fin kväll i Kyrkbyn och min fina rododendron

(null)

(null)

Från Söder och Årstaviken

(null)

(null)

(null)

Full fart efter valet

Jätteskönt efter 13 dagarmed förtidsröstning att få komma tillbaka till gymmet igen. Blev både zumba, vattenjympa och spinning. Sen upptäckte jag att stride även är kul, 45 min i grupp på crosstrainer. Shit jag klarar det med. Sen har det blivit krogen både i Kyrkbyn och Vallentuna. Mitt nöje nu är att kolla på vithåriga män som spelar i band. Ok skit samma, musiken blues, jazz och rock är ju superbra.
Att jamma med goda vänner gör att det blir extra kul.
Sen blev det även bio, Rocketmaster om Elton Johns liv. Jättebra var den. Sen kom jag även till Årstaviken hela två gånger denna vecka. Lunch på favoritkrogen Skrovet och sen kolla på dans en fin söndagkväll med lite vin i glaset.
I morgon väntar nya äventyr, Södra Frankrike.
RSS 2.0