Dags att uppdatera

I dag kallt och molnigt, tror det snöade lite i natt men det syns inte. För en vecka sen satt jag ute på altanen och läste och sov. Då var det soligt och varmt, så det är helt klart vårväder. Äntligen fick jag komma till doktorn som opererade min näsa för ett år sen. Han höll med om att det inte var bra så nu blir det en ny operation innan sommaren. Min tandläkare härjar i min mun så det smärtar lite ibland. Det är ett och ett halvt år sen cykelolyckan men fortfarande är det en del som ska återställas. Jag har varit en del i stan, närmare bestämt på Mynttorget och varit med i en tyst demonstration för polisen i Örebro som var trött på alla utredningar som han fick kämpa med varje dag. Nu drar vi ner på demonstrationerna utan vi kommer vara där varannan lördag. Får se hur många som dyker upp nu när Pitebon Janne har åkt hem. Han var drivkraften i det här. Sen har jag kommit igång med jobb hos Stadsmissionen. På söndag morgnar är det frukost för hemlösa och andra efter gudstjänst i St Pauls kyrka på Maria torget. Jag har varit där två gånger nu och det är jättetrevligt att få hjälpa till. Sedan är jag med i en studiegrupp hos Stadsmissionen för äldre personer. Har faktisk inte hunnit med gymmet denna veckan pga andra aktiviteter så nu ska det väl lugna ner sig så jag även kommer dit.

Från middagen i söndags, min son, jag och exets dotter

Skriv inläggstext 

Skansen 1984 med exet med dotter och min son i vagnen

Skriv inläggstext 

Trevlig söndag

I söndags ordnade jag middag för en amerikansk familj där tjejen är dotter till min exman. Vi var gifta på 70-talet, skilde oss och han träffade en ny och de fick en dotter. Jag har träffat henne några gånger för många år sen men nu hade hon tagit sin familj och flyttat till Sverige. Min son, sju år yngre än henne kom också och vi fick en underbar trevlig söndagseftermiddag. Vi hade mycket att prata om och sonen och hennes man fann varandra i många gemensamma intressen. Deras charmiga lilla treåriga son höll låda hela tiden. Han ska snart börja på dagis och kommer nog lära sig svenska snabbt. Hans föräldrar vill såklart också lära sig svenska men det kanske tar lite längre tid. Det är viktigt för oss som träffar dem att försöka prata svenska då och då så de kommer in i språket. Ska bli trevligt att umgås med dem framöver.

Klaragården

Internationella kvinnodagen på Klaragården. Stockholms Stadsmissionen hus för drogberoende kvinnor

Mina barn rör på sig.

Ja mest är det väl dottern då, hade ett samtal med henne i söndags då hon var på väg hem till München. Hon och några kompisar hade varit i Wien, en sextimmars bussresa. Sen ska hon med sitt fotbollslag till Turkiet en vecka på träningsläger. Jag tycker ju inte i dessa tider att Turkiet är så bra men de skulle till Alayna så det blir säkert bra. Jag försöker få med en av hennes kompisar och kompisens morsa till München i vår men det verkar hopplöst. Själv vill jag ta en tur dit. Sonen har börjat nytt jobb i veckan och det verkar vara bra. Pratade med honom i går och han går förstås på introduktion några veckor, så det blir nog bra när han är igång på riktigt. Jag är så stolt över mina två barn, så fantastisk duktiga och bra personer.

Kul med fest

För en vecka sen fyllde god vän 60 år. Det blev fest i Kyrkbyn hos en av hennes döttrar. Det blev en magisk kväll där hon samlade familj, släkt, vänner och arbetskompisar. God mat, gott vin och bubbel, mycket prat, dans, jag helt enkelt en riktigt fest. Jag gick hem vid tretiden på natten så det blev en riktig sovdag dagen efter. På kvällen for vi några till kvarterskrogen och åt en god middag. Dagen efter for jag med bil till Solna och trevlig lunch med sonen. Härlig hel alltså, men nu till helgen tar jag det lugnt.
RSS 2.0