Än en gång

Fick besked att en härlig person och flygvärdina har gått bort. Bara 75 år, ett år äldre än jag. Hon fick knappt uppleva denna vår som nu blommar ut och som jag har sett fram emot. Så sorgligt, vi hade nån chat ibland på FB och hade nån plan om att ses som man säger till personer i ens liv, ofta kollegor men det blir inte av. Vi var kollegor i slutet av 70-talet och in i hälften av 80-talet. Än en gång en person som gjorde avtryck. Vila i fred B.

Färggrant hos Karl Fredrik och min tomatplanta jag köpte

(null)

(null)

(null)

Simrishamn

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Äntligen Skåne

Förra helgen åkte jag tåg till Hässleholm för att bli upphämtat av väninna som bor i Simrishamn.
Jag var ju Skånebo på 70-talet men då på västra sidan, Malmö, Falsterbo och Vellinge innan jag flyttade till Stockholm. Skåne är speciellt för en norska som är van vid vidder och fjordar. Mina år där var fina, först mitt ungdomsäktenskap och jobb där jag påbörjade min karriär inom flygbranschen.
Hela helgen där ytterligare en väninna anslutade blev så trevligt. Väninnan som bor i SImrishamn tog mig med på en runda på södra sidan, Smygehuk och helt till Trelleborg. Hon vartade upp med god mat, allt från frukost till goda middagar. Hann också med att kika in på Karl Fredriks ställe coh fick med mig en tomatplanta hem. Sen flög jag hem med BRA från Sturup och där hade jag inte varit sen 80-talet. Det blev fina minnen där jag jobbade i flera år, fast i en hangar i närheten.
Känner för att besöka Skåne oftare än det har blivit sen jag flyttade därifrån.

Äntligen fika ute, Panther och jag

(null)

(null)

På match med väninnas barnbarn, riktiga charmtroll

(null)

(null)

RSS 2.0