Man vill ju inte ha detta viruset

Så man försöker ju undvika att få det så gott det går. Det tyckte nog även alla de som dog i det. Speciellt de med underliggande sjukdomar på äldreboenden. Dit skulle inte smittan komma men det gjorde den och många dog eftersom de hade andra sjukdomar.
 
Nu är den stora nyheten i media att endast 15 procent dog direkt av viruset, De andra 85 procenten dog på grund av de andra sjukdomarna de hade. Viruset  var bara en del. Just det, det där pratade vi om, även Folkhälsomyndigheten att det var fara för det och då skulle inte smittan komma in. Hade de inte fått smittan kanske de hade fått leva ett tag till med sina andra sjukdomar. Det verkar inte många bry sig om. Så nu är det ute i media att viruset var ju egentligen inte orsaken att de dog och dett köper folk rakt av. 
 
Hur lätt är det inte att manipulera fok  Och de som sprider  denna information har en agenda att få det att se bättre ut.. Media har makten. Sen de där 15 procenten, det blir en hel del människor av det. Många av dem hade åtminstone levt om smittan hade undvikits på dessa boenden. Det kan inte vara lätt att höra detta för de anhöriga. Tragiskt är det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0